Vi udfører

Nogle gange bliver hverdagen og familielivet begrænset af ens egen bolig. Måske har I brug for mere plads eller smartere løsninger? At forvandle hjemmet er for mange en drøm, og vores opgave er at realisere den.

Vores arbejdsområder

Total entreprise

Renovering, tilbygning eller nybyggeri? Lad os være din total entreprise med de bedste rådgivere og håndværkere til rådighed.

Murerarbejde

Renovering af indgangspartier, facader, tag og meget mere. Vi har mere end 25 års erfaring i murerfaget og er eksperter på området.

Tømrer/snedker

Nyt sildebensparket gulv, garage eller træterrasse? Vores tømrer/snedker leverer altid et godt stykke håndværk af højeste kvalitet.

Skræddersyet opgave

Vi samarbejder med alle slags håndværkere. Af den grund leverer vi løsninger, som er skræddersyet efter netop dine behov og drømme.

Køkken

Vi er eksperter i renovering og ombygning af køkkener. Vores opgaver er at smelte funktionalitet og æstetik sammen i godt håndværk.

Badeværelse

Renovering eller etablering af et nyt badeværelse. Vi kan udvide rummet, lægge gulvvarme og få inkorporeret dine drømme i designet.

Solidt
håndværk

Det traditionsbundne murerarbejde ligger dybt forankret i os alle. STE blev grundlagt af tre erfarne murermestre med blik for detaljen og det gode håndværk. 

Vi efterlader intet til tilfældighederne – vi planlægger, udfører og overholder projektets tidsplan til den aftalte pris. Alle opgaver bliver udført af passionerede, erfarne og traditionelle håndværkere – hver gang.

Vores Projekter
Se endnu flere projekter