Vi er STE

Storkøbenhavns Total Entreprise er bygget op af erfarne, kvalitetsbevidste håndværkere. Vi er eksperter inden for total entreprise, og vores håndværk er af højeste kvalitet.

Læs historien om STE

Vores
vision

STE stræber altid efter at være det bedste for dig. Vi har altid det bedste hold af håndværkere til rådighed.

Forventningsafstemning er vigtigt for os, så vi er enige om, hvad du får ud af et samarbejde med STE.

Vores
historie

STE blev grundlagt i 2016, da de to velrenommerede murerfirmaer, Gemmer-Pedersen ApS og Allan Pedersen ApS fusionerede. Dermed skiftede fokus fra enkeltstående mureropgaver til at udføre totalløsninger.

Det viste sig, at der var et stort behov for en projektleder – selv ude på det lille badeværelsesprojekt – og således blev STE til.

STE har med alle håndværkergrupper at gøre, lige fra VVS’eren til maleren. I 2019 blev Nicolas en del af teamet og medstifter af STE Tømrer/Snedker.

De tre partnere, Lars, Allan og Bo, har alle over 25 års erfaring inden for murerfaget og kender hinanden helt fra gamle dage.

Bo og Lars har stået i lære i samme murerfirma, Lars og Allan lærte hinanden at kende på fagskolen i en ung alder, og siden dengang har de ikke været til at skille ad.

Foruden at være samarbejdspartnere er grundlæggerne af STE nemlig gode venner. Kammeratskabet er derfor en naturlig del af firmaets værdier, historie og DNA.

Vores værdier

Dialog

Vi afstemmer hellere forventningerne en gang for meget end en gang for lidt. Vi varetager kommunikationen og styringen af projektet, så tid, økonomi og resultat går hånd i hånd.

Troværdighed

Vi er stolte håndværkere, og for os er fagligheden forudsætningen for, at kvaliteten altid er i top. Vi er ærlige omkring, hvordan vi bedst kommer i mål, så vi sammen finder den bedste løsning.

Ordentlighed

Vi holder den gode tone. Aftaler overholdes, og arbejdet udføres som planlagt. Vi beskytter jeres bolig og møbler, som var det vores egne, og vi rydder altid op efter os selv.

Sundhed & trivsel

Trivsel handler om mennesket – både os selv, vores samarbejdspartnere og vores kunder. Vi behandler hinanden pænt og med respekt, og vi hjælper vores kunder med at optimere deres tilværelse og trivsel i deres bolig.

Bæredygtigt miljø

Når det kommer til valg af materialer og måden, hvorpå vi bygger, tænker vi i bæredygtighed. Vi sorterer og håndterer affald efter gældende regler. STE bygger altid med fokus på miljøet.

Samarbejde

STE sætter stor pris på værdifulde relationer. Vi arbejder som et team i samspil med kunder, håndværkere og arkitekter. Sammen skaber vi vækst og gør hinanden endnu bedre.