Tømrer /
snedker

STE udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver uanset omfang. Vores fornemmeste opgave er at skabe mere værdi for dig i form af praktiske løsninger, stilrent design og unikke detaljer. Sammen skaber vi nye muligheder.

STE Tømrer/Snedker

Fokus på det gode håndværk

Tømrer/snedker arbejde af højeste kvalitet

STE Tømrer/Snedker er feinschmeckere, der forstår sig på godt håndværk. Vi laver alt fra tag og tagkonstruktion, udskiftning af vinduer, terrasser, trapper og garager til nye bordplader, indbyggede skabe, gulvkonstruktioner, køkkener og meget mere.

Sildebens
parketgulv

Et sildebensparket gulv er et tidsløs og stilrent gulv, der øger boligens udtryk, værdi og kan klare hverdagens slitage. Vores dygtige tømrer/snedker kan hjælpe og vejlede dig om de fleste typer af gulve, så du kan være sikker i dit valg.

Nyt køkken?

Et køkken er ikke blot til madlavning, men det fungerer også som hjemmets samlingspunkt. Det er her, I mødes over en kop kaffe, til aftensmaden, eller hvor børnene laver lektier.

Foruden at leve op til de praktiske behov, så skal det også udstråle jeres personlighed og visioner. Vores opgaver er at smelte funktionalitet sammen med solidt håndværk – pakket ind i smukt design.

Tømrerarbejde udenfor såvel som indendørs

Et hjem er ikke kun begrænset til den indre del af boligen, men inkluderer også den ydre. En ny carport, træterrasse eller udskiftning af vinduer er alt sammen med til at løfte boligens udseende og værdi. 

For STE handler det om at skabe nye muligheder og optimere status quo. I samarbejde med professionelle rådgivere skræddersyer vi ethvert projekt, så det imødekommer dine behov og drømme.

Kontakt os

Har du et byggeprojekt i tankerne, som du drømmer om at føre ud i livet? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og rådgivning.

Udpluk af opgaver