Totalrenovering af villa

Opgavens omfang

Materialer brugt

Samarbejdspartnere

Placering

Da planerne og tegningerne var på plads, tog arkitekten kontakt til os.

STE varetog eksekveringen af projektet, og havde den fulde kontakt til og styring af håndværkerne, tidsplanerne, aftalerne og hele projektet. Vi fik fornyet hjemmet med respekt for arkitekturen og materialerne. Denne forvandling blev skabt ud fra kundens forventninger om en ændring af rummenes funktioner samt mere plads til at være sammen.

Køkken-alrum bliver familiens samlingssted

Det gamle køkken blev revet ned, og kunden valgte et nyt køkken, der blev sat op i et helt andet rum. Vi flyttede rundt på hele grundinstallationen i huset og fik placeret køkkenet, der hvor kunden ønskede det.

Der blev slået en væg ned mellem den tidligere stue og et værelse i underetagen, hvorefter det nye køkken blev etableret i modsatte ende af haven og den nye glasskydedør. Køkkenøen blev placeret midt i rummet i forbindelse med opholdsstuen for at skabe et køkkenalrum, så hele familien har et samlingspunkt. På gulvet blev der desuden lagt et smukt sildeben parketgulv.

Lys og åbenhed

I stueetagen blev der åbnet op til haven. Vi brød igennem en facade, og hvor der før havde været en enkelt terrassedør, blev der etableret et stort skydedørsparti ud mod terrassen med fire glas-skydedøre. Det har givet et langt større lysindfald samt muligheden for at åbne helt op for stuen og fjerne grænsen mellem ude og inde – perfekt til de varme sommerdage.

I gangen blev væggen ind mod trappen op til førstesalen halveret, så der blev skabt mere lys og åbenhed. Der blev monteret Velux ovenlysvinduer i taget over trappen, og gangen er nu ikke længere mørk.

På førstesalen er hele gangen blevet renoveret samt et værelse, og badeværelset fik sig et gevaldigt ansigtsløft. Det gamle badeværelse blev revet ned, gjort større og fik monteret gulvvarme.
Se billederne fra projektet
Testimonial
“Hvordan vælger man den rette entreprenør til at føre sit byggeprojekt ud i livet?” Nogle vigtige kriterier for os var, om vi fornemmede god ”kemi” og kommunikation. Vi har haft en rigtig god kemi og kommunikation med Allan, Lars og Bo under hele forløbet. Allan der styrede vores projekt var altid hurtig på tasterne, hvilket er vigtigt, når der skulle træffes hurtige beslutninger. Når man renoverer et snart 100 år gammelt hus, vil der komme bump på vejen, men de blev altid løst på en god måde.

Vi kan kun anbefale Storkøbenhavns Total Entreprise. Vores oplevelse er, at de altid er venlige og professionelle – også de håndværkere der udførte arbejdet. Vores projekt blev afleveret til aftalt tid og pris. Og med en høj finish.
Annette og Ulrich

Kontakt STE

Følg os

Flere Projekter