Totalrenovering af villa

Kunden havde været i kontakt med arkitekter og rådgivere fra m4 Arkitekter, og der var lagt planer for en totalrenovering af kundens villa i Vanløse. Da planerne var på plads, tog m4 Arkitekter kontakt til STE – da vi over lang tid har haft et godt samarbejde. STE KBH stod derefter for hele eksekveringen, og vi havde den fulde kontakt med og styring af håndværkerne, tidsplanerne og projektet.

Samarbejdspartner

M4 Arkitekter

Køkken-alrum bliver familiens naturlige samlingssted

I stueetagen blev der åbnet op til haven, og hvor der før havde været en enkelt terrassedør, blev der etableret fire glas-skydedøre. Det har betydet et langt større lysindfald samt muligheden for at åbne helt op for stuen og fjerne grænsen mellem ude og inde – perfekt til de varme sommerdage.

På gulvet blev der lagt et smukt sildebens-trægulv. Der blev slået en væg ned mellem den tidligere stue og et værelse i underetagen, hvorefter et nyt køkken blev etableret i modsat ende af haven og den nye glasskydedør. Med en køkken-ø i midten af rummet i åben forbindelse med opholdsrummet er der blevet skabt et køkken-alrum, hvor hele familien kan samles.

Lad lyset komme indenfor

I gangen blev væggen ind mod trappen op til første sal halveret, så der blev skabt mere lys og åbenhed. Der blev monteret Velux ovenlysvinduer i taget over trappen, og gangen er nu ikke længere mørk.

På førstesalen er hele gangen blevet renoveret samt et værelse, og badeværelset fik et gevaldigt ansigtsløft.

Det, STE bygger, er altid af højeste kvalitet.
De er professionelle over for kunden, vender altid tilbage med svar på eventuelle spørgsmål og sørger for at forventningsafstemme undervejs.

I forhold til styringen af projektet er samarbejdet med både kunde og arkitekt altid godt. Hvis der enkelte gange har været et par fejl eller mangler på et projekt, udbedrer STE altid med det samme. Kunderne er altid så glade for det, STE har lavet.

Deres styrker er, at de er ansvarsbevidste, har sans for tidsstyring, og de er alle tre uddannede murere med mange års erfaring.

Det er en kæmpe styrke at arbejde sammen med nogle, der ved noget om håndværkerfaget selv og kan sparre med projektleder og arkitekterne på projektet.

Læs mere
Jesper Stensen
M4 Arkitekter

Billeder af totalrenovering af villa

Hils på flere af vores glade og tilfredse kunder

usersphone-handsetcrossarrow-leftarrow-rightplus-circle