Sommerhus totalrenoveret

Opgavens omfang

Materialer brugt

Samarbejdspartnere

Placering

Et sommerhus i Nordsjælland blev renoveret af STE i sommeren 2020. I samarbejde med vores bedste håndværkere samt ingeniører og arkitekter fik sommerhuset et kæmpe ansigtsløft. Der blev lavet en tilbygning, et anneks med badeværelse, nye gulve, udskiftning af vinduer, facadepuds, belysning, udendørs bad, en stor træterrasse blev anlagt hele vejen rundt om huset, der blev åbnet op for loft til kip, og et snedkerkøkkenet blev lavet i de lækreste materialer.

Åbnet op for udsigten over vandet

Fra det nyinstallerede snedkerkøkken blev der åbnet op til den flotte træbelagte terrasse ved hjælp af to store franske døre. Lyset og udsigten over vandet blev lukket direkte ind i køkkenet og spisestuen. Havudsigten blev hjulpet til syne ved installationen af de store vinduer og glasdøre.

Med de franske glasdøre fik familien desuden rig mulighed for at flytte middagen udenfor og udnytte de lyse sommernætter på deres nye træterrasse.

Udendørs bruseniche

Et udendørs bad, hvor bruseren let kunne tilsluttes samme sted som vandslangen, var prikken over i’et for husets ejere. At kunne skylle sig efter en dukkert i det salte Kattegat, mens solen skinner fra en skyfri himmel, var kundens ønske. Bruseafdelingen blev monteret med trævægge og trægulv, lavet som en sti i forlængelse af terrassen, så det var let at få adgang til.
Se billederne fra projektet
Testimonial
Det, STE bygger, er altid af højeste kvalitet. De er professionelle over for kunden, vender altid tilbage med svar på eventuelle spørgsmål og sørge for at forventningsafstemme undervejs. I forhold til styringen af projektet er samarbejdet med både kunde og arkitekt altid godt. Hvis der enkelte gange har været et par fejl eller mangler på et projekt, udbedrer STE altid med det samme.

Kunderne er altid så glade for det, STE har lavet. Deres styrker er, at de er ansvarsbevidste, har sans for tidsstyring, og de er alle tre uddannede murere med mange års erfaring. Det er en kæmpe styrke at arbejde sammen med nogle, der ved noget om håndværkerfaget selv og kan sparre med projektleder og arkitekterne på projektet.
Jesper Stensen, m4 Arkitekter

Kontakt STE

Følg os

Flere Projekter