Renovering af badeværelse
Moderne forvandling af villa

Opgavens omfang

Materialer brugt

Samarbejdspartnere

Placering

I dette projekt ønskede bygherre en større ombygning inden indflytning. I samarbejde med arkitekterne blev renoveringsprojektet tegnet – nyt køkken, nyt badeværelse, renovering af eksisterende badeværelse, udskiftning af døre og vinduer samt renovering af væg- og gulvoverflader.

Arkitekttegnet badeværelse med håndlavede fliser

Da den oprindelige indretning kun indeholdt ét badeværelse samt gæstetoilet, havde bygherre en drøm om et ekstra badeværelse. Derfor blev et af de eksisterende værelser ombygget til et ekstra badeværelse.

Det eksisterende badeværelse blev renoveret med tanke på at modernisere og skabe mere lys. Badeværelset fik gulvvarme, håndlavede fliser i flotte blå nuancer, glasvæg, inventar fra Vola armatur i form af rainshower bruser, bademøbler samt en indbygget håndklædetørrer i væggen. Det nye badeværelse blev udført i samme stil med håndlavede fliser i blå nuancer og Vola armatur.

Stilrent køkken med stort lysindfald

Bygherre havde en drøm om nyt køkken og nyt gulv med gulvvarme – bygherre valgte materialer og design i samarbejde med STE.

En ny trappe med hærdet glas på siden blev etableret fra køkken til kælder. Derudover fik kælderen ny flisebelægning.
Se billederne fra projektet
Testimonial
Samarbejdet med STE er gået rigtig godt. Vi fik tilknyttet en projektleder, som hele vejen igennem har ydet professionel rådgivning og stået til rådighed for spørgsmål eller andet.

STE har været gode til at følge arkitekternes tegninger og instrukser, og vi er ovenud tilfredse med resultatet. Badeværelserne er i særdeleshed flotte, og der er kommet så meget lys ind.
Susanne

Kontakt STE

Følg os

Flere Projekter