Badeværelse i Valby

Opgavens omfang

Materialer brugt

Samarbejdspartnere

Placering

Kunden ønskede et ekstra badeværelse i deres villa. Man valgte at ofre et af husets værelser, som var placeret i forlængelse af entréen, hvor STE derefter etablerede et helt nyt badeværelse.

Bruseniche med to indgange og loftbruser

Der blev lavet et vådrumsgulv ved at fjerne de eksisterende bjælker og erstatte dem med en stålkonstruktion. Dette blev gjort for at støtte det tunge flisegulv og den nyetablerede gulvvarme. En lækker detalje var, at der blev lavet en stor bruseniche med to indgange i glasset til bruseafdelingen.

Der blev sat et brusehoved i loftet og lavet 10 mm. hærdet diamantglas til bruseafskærmning. Som noget specielt blev der brugt ekstra store fliser til væggen i bruseafdelingen samt på gulvet.
Stilrent design med diskret armatur i bad

Valg af sanitet i højeste kvalitet

Til armatur og brusenichen blev der valgt VOLA materialer, som kendetegnes ved deres stilrene design og enestående håndværk af højeste kvalitet. Blandingsbatteriet og armaturet blev gemt væk bag væggen, så kun et enkelt håndtag, til justering af temperatur og vandtryk, blev gjort synligt i væggen. Resultatet blev et yderst strømlinet og stilrent badeværelse, hvor der blev tænkt over alle detaljerne.
Se billederne fra projektet
Testimonial
Vi er meget glade for vores nye badeværelse, som blev lavet lige efter vores ønsker. Det har været en positiv oplevelse at samarbejde med STE, og vi vil til enhver tid anbefale dem til andre, vi kender.

Kontakt STE

Følg os

Flere Projekter