Badeværelse i Roskilde

Opgavens omfang

Materialer brugt

Samarbejdspartnere

Placering

STE havde før bygget både køkken og bad for kunden i deres tidligere bolig, hvilket de havde været meget tilfredse med. Derfor kontaktede kunden os igen, da de havde købt en villa i Roskilde, hvor de manglede et ekstra badeværelse. Det blev besluttet, at fyrrummet og opbevaringsrummet nede i den høje kælder skulle laves om til et badeværelse. Kunden havde nogle ønsker til stil og design, som vi selvfølgelig skulle forholde os til, men ellers havde vi frie tøjler, efter prisoverslaget var blevet godkendt.

Moderne fliser og synlige træbjælker

Kunden var inde over designet, såsom valg af fliser og armatur, mens vi samtidig rådgav om, hvordan opgaven bedst muligt kunne løses for at opfylde kundens ønsker. Vi valgte at lave synlige bjælker for at give rummet varme, hvilket ellers er en kontrast til de kølige fliser. Derefter lavede vi glas rundt om brusenichen fra gulv til loft. I stedet for at lade os begrænse af loftsbjælkerne, fik vi tilpasset og beskåret glasset rundt om. På den måde arbejdede vi med husets nuværende materialer – og ikke imod.
Moderne fliser og synlige træbjælker på badeværelse
Fyrrum gemt bag døren på badeværelse

Et fyrrum diskret gemt væk

Når man laver et rum om, som oprindelig har været brugt til noget andet, dukker der ofte uforudsete elementer op. I dette tilfælde kom en eltavle til syne såvel som vand- og gasrør, der ellers havde været gemt inde i skabe og vægge. Her kom vores mangeårige erfaring til gode, så vi kunne rådgive kunden til den mest praktiske og stilfulde løsning uden store ekstraomkostninger.

Fyrrummet skulle der stadigvæk være plads til, og i samarbejde med kunden fandt vi frem til løsningen om at lave et rum gemt bag bruseområdet. På den måde vil man ikke lægge mærke til fyrrummet, da den hvide dør diskret er placeret på en hvid væg, lige som man træder ind på badeværelset.
Se billederne fra projektet
Testimonial
Vi har samarbejdet med Storkøbenhavns Total Entreprise to gange nu, og vi gør det meget gerne en anden gang. Vi er særligt tilfredse med processtyringen og opfølgningen på sagen undervejs, der er god kontakt og kommunikation, vi fik kompetente svar, når vi var i tvivl om noget, og I var meget lydhøre over for vores ideer. Planlægning og resultatet har begge gange været helt i top.
Ditte Frederiksen

Kontakt STE

Følg os

Flere Projekter