Arkitekttegnet tilbygning til murermestervilla

Kunden kontaktede m4 Arkitekter og fortalte om deres drømmehus. Vi har opført en arkitekttegnet tilbygning til murermestervillaen i Gentofte, hvor den moderne arkitektur er integreret i den eksisterende bygning. Der er skabt rum og lys til drømmen om det store køkken-alrum med to udgange til henholdsvis for- og baghave samt ovenlysvindue. Vi har lagt nyt, smukt sildebensparketgulv i eg for at give et samlet indtryk i hele stueetagen.

Samarbejdspartner

M4 Arkitekter

Tilbygning og træterrasser tilfører varme og lys

Ude foran huset var der før en høj terrasse, hvor vi tog noget af rummet indenfor og dermed udvidede størrelsen på det nye køkken. Halvdelen af terrassen blev dermed konverteret til en del af det indre, og ydervæggen blev skubbet. STE lavede en ny stuk, der matchede den gamle. Vi sørgede for at sammensmelte rummene, så man ikke kunne se levn fra de gamle rumopdelinger.

En ny tilbygning og træterrasse blev bygget på hver side af køkkenet, hvor træet dannede en smuk og varm kontrast til de ydre murstensvæggene. Store glasdøre på begge sider – sammen med et ovenlysvindue i køkkenet, lukkede solen og dagslyset helt ind. Trappen fra terrassen ned til baghaven blev lavet sådan, at hvert andet trin fungerede som bænk.

Åbent køkken med god akustik

Oprindeligt hørte der et relativt lille, aflukket køkken til huset med meget lidt bordpladeplads. Bygherre manglede både mere bordplads og rum, og de ønskede at få etableret en stor køkkenø. Med hjælp fra STE blev væggen slået ned mellem spisestuen og køkken, der blev malet og lagt nyt sildebensparketgulv i egetræ – og kunden fik dermed sin køkkenø i det nye, lyse køkkenalrum.

Der er blevet lavet akustiklofter over køkkenet i et stilrent design. Det var kundens ønske at få gjort lyden blød inde i rummet, især når der blev åbnet så meget op. Både akustiklofterne og trægulvene, der fik plader lagt nedenunder, hjalp til at skabe god lyd og rumklang.

STE KBH gav os et godt førstehåndsindtryk. Da de kom forbi os første gang for at besigtige opgaven og give os et tilbud, havde de alle deres underentreprenører med. Dette vidnede om høj seriøsitet og tilgang til arbejdet. Samarbejdet med STE KBH har været virkelig godt! De overholdt både tidsplanerne og budgettet, og kommunikationen har været meget tilfredsstillende hele vejen.

Til vores udendørs træterrasse så var det faktisk STE, der foreslog valget af træ, da de syntes, materialet fungerede rigtig godt med resten. Det skulle nemlig både være funktionelt og samtidig se pænt ud. Jeg er supertilfreds med resultatet og har faktisk anbefalet STE KBH til mine venner.

Læs mere
Morten Lisberg
Gentofte

Billeder af arkitekttegnet tilbygning til murermestervilla

Hils på flere af vores glade og tilfredse kunder

usersphone-handsetcrossarrow-leftarrow-rightplus-circle