Arkitekttegnet tilbygning
Arkitekttegnet tilbygning til murermestervilla

Opgavens omfang

Materialer brugt

Samarbejdspartnere

Placering

Kunden kontaktede m4 Arkitekter og fortalte om deres drømmeprojekt. STE blev anbefalet til at udføre projektet.

STE opførte en arkitekttegnet tilbygning til murermestervillaen i Gentofte, hvor den moderne arkitektur blev integreret i den eksisterende bygning. Der blev skabt rum og lys til drømmen om det store køkken-alrum med to udgange til henholdsvis for- og baghave samt ovenlysvindue. STE fik lagt et nyt, smukt sildebensparketgulv i eg for at samle hele stueetagen.

Tilbygning og træterrasser tilfører varme og lys

Den eksisterende terrasse blev fjernet, og noget af murstensfacaden blev nedbrudt. STE tog noget af arealet indenfor og udvidede dermed størrelsen på det nye køkken. Der blev nøje valgt en ny stuk, som fint matchede husets originale stuk. STE sørgede for at sammensmelte rummene, så man ikke kunne se levn fra den gamle rumopdeling.

En ny træterrasse blev opført på hver side af køkkenet, hvor træet dannede en smuk og varm kontrast til de eksisterende røde murstensfacader. Store glasdøre på begge sider – sammen med et ovenlysvindue i køkkenet – lukkede solen og dagslyset helt ind. Trapperne til haverne blev designet med mulighed for siddepladser.

Åbent køkken med god akustik

Familien ønskede et køkken-alrum med mere plads til den travle hverdag. Det oprindelige køkken var småt og tillukket. Familiens drøm var at få etableret en stor køkkenø i det åbne rum.

Med hjælp fra STE blev projektet vellykket. Der blev åbnet op, malet samt lagt nyt sildebensparketgulv i egetræ; familien fik dermed sin køkkenø i det nye, lyse køkken-alrum.

Der er blevet fokuseret på akustikken med lofter i et stilrent design. Det var kundens ønske, at der kom en god akustik, især når der blev åbnet så meget op.
Se billederne fra projektet
Testimonial
STE gav os et godt førstehåndsindtryk. Da de kom forbi os første gang for at besigtige opgaven og give os et tilbud, havde de alle deres underentreprenører med. Dette vidnede om høj seriøsitet og tilgang til arbejdet. Samarbejdet med STE har været virkelig godt! De overholdt både tidsplanerne og budgettet, og kommunikationen har været meget tilfredsstillende hele vejen.

Til vores udendørs træterrasse så var det faktisk STE, der foreslog valget af træ, da de syntes, materialet fungerede rigtig godt med resten. Det skulle nemlig både være funktionelt og samtidig se pænt ud. Jeg er supertilfreds med resultatet og har faktisk anbefalet STE til mine venner.
Morten

Kontakt STE

Følg os

Flere Projekter