STE KBH gav os et godt førstehåndsindtryk. Da de kom forbi os første gang for at besigtige opgaven og give os et tilbud, havde de alle deres underentreprenører med. Dette vidnede om høj seriøsitet og tilgang til arbejdet. Samarbejdet med STE KBH har været virkelig godt! De overholdt både tidsplanerne og budgettet, og kommunikationen har været meget tilfredsstillende hele vejen.

Til vores udendørs træterrasse så var det faktisk STE, der foreslog valget af træ, da de syntes, materialet fungerede rigtig godt med resten. Det skulle nemlig både være funktionelt og samtidig se pænt ud. Jeg er supertilfreds med resultatet og har faktisk anbefalet STE KBH til mine venner.

STE KBH har igennem flere år været udførende hovedentreprenør på flere af Arkinauts projekter i enfamiliehuse, både tilbygninger og renoveringsprojekter.

Det er min oplevelse, at Lars Rudolf Pedersen og de øvrige byggeledere har en høj grad af faglig stolthed og professionalisme – og netop deres fokus på byggeledelse betaler sig.

Samtidig er dialogen præget af indlevelse i den konkrete sag, konstruktive input og ansvarlighed. 

Det, STE bygger, er altid af højeste kvalitet.
De er professionelle over for kunden, vender altid tilbage med svar på eventuelle spørgsmål og sørger for at forventningsafstemme undervejs.

I forhold til styringen af projektet er samarbejdet med både kunde og arkitekt altid godt. Hvis der enkelte gange har været et par fejl eller mangler på et projekt, udbedrer STE altid med det samme. Kunderne er altid så glade for det, STE har lavet.

Deres styrker er, at de er ansvarsbevidste, har sans for tidsstyring, og de er alle tre uddannede murere med mange års erfaring.

Det er en kæmpe styrke at arbejde sammen med nogle, der ved noget om håndværkerfaget selv og kan sparre med projektleder og arkitekterne på projektet.

usersphone-handsetcross